Hedgery

Dit is wat u van ons mag verwachten.

VAKBEKWAAM

Als hedgery zijn wij altijd onderweg om te verbeteren. Daar hoort ook het behalen van een vakbekwaamheid bij.Met bewijs van inschrijving voor de Vakbekwaamheid Houders van dieren – overige zoogdieren, voldoen wij dus aan het besluit Houders van dieren.

BEREIKBAAR

Onze hedgery is altijd goed bereikbaar via Facebook én WhatsApp, zo kunnen we onze kopers altijd bijstaan voor advies en begeleiding. Natuurlijk kun je ook altijd veel informatie vinden op onze website en krijg je vooraf begeleiding over basisverzorging.

HART VOOR DIEREN

Wij zijn altijd op zoek naar betere opties omtrent huisvesting, voeding en verzorging. We steken veel tijd in het socialiseren van onze dieren, zodat ze bij hun nieuwe eigenaren al een goede basis hebben gelegd om te wennen aan een nieuw thuis.

Lees je vooraf goed in!

Aanbevelingen

Dit is wat mensen zeggen over onze hedgery.

Bianca Groenewoud

EIGENAAR VAN HOTHM ROCHAS

“Judith is een persoon met een groot hart voor dieren. Vooral egels zijn één van haar favorieten, ze weet hier dan ook veel van af. Wanneer zij nestjes egels krijgt wordt alles goed in de gaten gehouden of alles goed gaat met de kleintjes en de moeder. Er komen niet veel netjes per egel en na een bepaalde leeftijd mogen ze niet meer gebruikt worden voor de fok en gaan ze met pensioen. Ook weet ze veel over de kleur soorten van de egels en doet hier ook onderzoek naar hoe verschillende kleur soorten ontstaan. Wanneer je een egeltje bij judith vandaan hebt, kan je altijd bij haar terrecht voor vragen, hulp en advies. Egels van judith zijn goed gesocialiseerd voor ze naar een nieuwe eigenaar gaan en komen altijd met stamboom. Daarbij kijkt ze ook wel van te voren of mensen voor aanschaf van een egel genoeg ingelezen zijn, dit ook om impulsaankopen te verminderen.”

Vibeke Mariendal Jeppensen

EIGENAAR VAN HOTHM PROVENCE MYS

“My best recommendation to Judith. She has been my mentor – mostly in trying to understand hedgehog colors – especially the new ones, which I think is really exiting. Always sweet, accommodating and helpful. Impressed by her work and knowledge. Fantastic she want to share it. Thank you for letting me buy a beautiful blue hog from you which I fell in love with, and you also brought him to Denmark for me!”

Jolanda Spoel

EIGENAAR VAN HOTHM ZAPDOS

“Ruim drie jaar geleden kwam ik tijdens mijn zoektocht naar een goede fokker van Witbuikegels uit bij Judith Bos. De fijne overzichtelijke website vol informatie over de witbuikegels en haar fok programma gaf voor mij de doorslag.

Ik kreeg steeds vlot en uitgebreid reactie op al mijn vragen en was ook meteen welkom om eens langs te komen voor een oriënterende kennismaking, waarna ik op de wachtlijst belande. En drie maanden later was ik de trotse eigenaar van een prachtig black reversed pinto mannetje. Nu drie jaar later geniet ik nog steeds van mijn mooie gezonde egel en kan onverminderd bij Judith terecht voor advies.

Ik kan daarom de hedgery van Judith Bos zonder meer aanraden aan een ieder die op zoek is naar een ervaren en betrouwbare fokker met hart voor haar dieren.

Contact

Locatie (alleen op afspraak)

Baarlelaan 23
7906GB Hoogeveen
Nederland

KVK nummer: 76060764

What’s App

Judith Bos
+31 621144970
Ma – Fri, 10:00-22:00u

%d bloggers like this: