THP

Hedgehog research and education platform

Hedgery

This page is in Dutch!


Hedgery of the High Moors

Welkom op de subwebsite van Hedgery of the High Moors. Sinds november 2018 is de oude website verwijdert en is de hedgery nu gevestigd onder de website van The Hedgehog Program. De naam blijft, maar komt in een iets ander jasje. Ook handig, want álle informatie rondom de verzorging van Witbuikegels is nu gewoon op de website te vinden! Een veel completer beeld dus en véél meer informatie om goed te bedenken of deze dieren wel écht iets voor jou zijn.

Hedgery of the High Moors is gevestigd in Hoogeveen, Nederland. Wij zijn vooral gericht op een goede gezondheid en goede begeleiding van nieuwe eigenaren. We hebben best veel kleuren en fokken dan ook niet gericht hierop. Echter, een kleine uitzondering hier op is onze nieuwe roodoog lijn, omdat veel mensen liever geen egel hebben met rode ogen. Deze lijn wordt dan ook minder in gefokt, maar wel heel sterk geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de hedgery-gerelateerde pagina’s. Klik op de plaatjes om naar de pagina te gaan. Op elke pagina vindt u een link die u terug leidt naar deze pagina. Zo kunt u gemakkelijk tussen de verschillende pagina’s browsen.

 

Contact

 

De egelkamer

Egyptische Grootooregels

Onze Witbuikegel mannen

Onze Witbuikegel vrouwen

Reserveren

 

De wachtlijst

Startpakket

Nestplanning

Huidige nesten

Vorige nesten

Aanbod

Spread the love
  • 14
    Shares
  • 14
    Shares